Huis » Nieuws » Nieuws uit de sector  » Je kunt het niet helpen, maar kennen de 5 belangrijke prestatie-indicatoren van TWS Wireless Oorbuds

Je kunt het niet helpen, maar kennen de 5 belangrijke prestatie-indicatoren van TWS Wireless Oorbuds

11keer   2021-07-15

Gebaseerd op consumenten en de obsessie van de markt met TWS draadloze oordopjes, twsc draadloze oordopjesS is meer dan alleen een accessoire voor mobiele telefoons! De toekomst zal een onafhankelijke slimme terminal zijn. TA is meer fantasierijk en heeft meer ruimte voor ontwikkeling dan mobiele telefoons. Aan de ene kant, vanwege zijn draadloze, vergeleken met gewone Bluetooth-headsets, is het volume kleiner en is de geluidskwaliteit beter. Met de continue update en iteratie van Bluetooth-technologie zijn de connectiviteit en stabiliteit sterk verbeterd. Aan de andere kant heeft het de Dongfeng in het eerste jaar van 5 g ingehaald, en de zelfzuchtige intelligentie maakt het mogelijk om alles aan te sluiten. In de toekomst, met de structurele veranderingen van mobiele telefoons met 5G en de looptijd van systeemondersteuning, AI- en Sensor-technologie, zal de TWS-draadloze oordopjesindustrie verder worden gepromoveerd. En de vijf belangrijke prestatie-indicatoren van TA, kunt u "t helpen, maar laat de redacteur u nemen om het te analyseren!


De belangrijkste prestatie-indicatoren van TWS-headsets bevatten voornamelijk 5 aspecten, namelijk Bluetooth-verbinding, geluidskwaliteit, geluidsreductie, levensduur van de batterij en intelligentie.


1. Bluetooth-verbinding
Bluetooth-standaard en binaurale synchrone transmissietechnologie-oplossingen. In vergelijking met de 4.2-standaard heeft Bluetooth 5.0 een sterk verbeterde transmissiesnelheid, bereik, ondersteuning voor gegevensoverschotten en multi-apparaten. De nieuwe Bluetooth-audio-technologie Standaard-Low Power Audio Le Audio, maakt gebruik van de nieuwe Codec LC3, Multi-Stream Audio, hoortoestellen en uitzendtechnologie. Onder hen kan multi-stream audio synchroniseren van onafhankelijke audiostream-transmissie tussen een enkel audiobronapparaat, zoals een smartphone en een enkele of meerdere audio-ontvangstapparatuur, waardoor de TWS-headset een binaurale transmissie-ervaring heeft. Op deze manier kan de smartphone hetzelfde audiosignaal verzenden naar de twee oren tegelijkertijd zonder doorsturen, waardoor de verbindingsstabiliteit van de Bluetooth-headset wordt verbeterd en de vertraging wordt verminderd.


2. Geluidskwaliteit
Naast fysieke hardwarefactoren zoals luidsprekermateriaal, is de geluidskwaliteit van TWS-headsets voornamelijk gerelateerd aan factoren zoals Bluetooth-codec-technologie, hoofdbesturingschipprestaties en audiosignaal-transmissiemodus. HD-audio-decoderingstechnologie verbetert effectief de geluidskwaliteit van TWS draadloze oordopjes.

tws wireless earphones

3. Ruisonderdrukking
De functie Actieve geluidsreductie (ANC) is om een ​​omgekeerde geluidsgolf te genereren die gelijk is aan de externe ruis door het hardwaringsruisreductiesysteem, het ruis neutraliseren en het effect van ruisonderdrukking te bereiken. Het werkprincipe van ANC-ruisonderdrukking is dat de microfoon externe omgevingsgeluid verzamelt en dan transformeert het systeem het in een omgekeerde geluidsgolf en voegt het toe aan het uiteinde van het luidspreker. Het geluid dat door het menselijk oor wordt gehoord, is milieugeluid omgekeerde milieugeluid. De twee geluiden zijn gesuperponeerd. Realiseer sensorische ruisonderdrukking. ANC-actieve ruisonderdrukking kan worden onderverdeeld in feedforward actieve ruisonderdrukking, feedback Actieve ruisonderdrukking en hybride actieve ruisonderdrukking.


4. Levensduur van de batterij
Oplaadbare knop Lithiumbatterijen. In vergelijking met cilindrische batterijen hebben knopbatterijen de volgende voordelen: hoge energiedichtheid, klein formaat en lichtgewicht, langscyclusleven, handig positief en negatief elektrode-lassen en goede dimensionale consistentie. Bovendien wordt de snelle ladingsfunctie volledig in rekening gebracht in 30 minuten, 5 uur gesprek en 16 uur van de levensduur van de binaurale batterij, enz.


5. Intelligent
Smart Electro-akoestische producten zoals TWS draadloze oordopjes, naast de functies van het spelen en verzamelen van geluidsinformatie, hebben ook functies zoals spraakcontrole, semantische erkenning, actieve ruisonderdrukking, sportgezondheidsmonitoring, virtual reality akoestiek en interconnection met andere Slimme apparaten. , Om te voldoen aan de behoeften van een verscheidenheid aan complexe toepassingen in consumenten "werk en leven. De intelligente functies van TWS draadloze oordopjes worden voornamelijk weerspiegeld in de volgende aspecten:
* Software en hardware-integratie met intelligente voice-assistent,
* Uitgerust met biometrische sensoren, ondersteunende biometrische bewegingstracking.
* Real-time vertaling in meerdere talen.


Ik geloof dat in de toekomst, omdat de merken van TWS draadloze oordopjes in AI, leven, gezondheid en andere aspecten blijven uitstrekken en gediversifieerde applicaties worden toegevoegd, TWS draadloze oordopjes zullen een onmisbaar deel van het leven worden en de trend van intelligent leven leiden.
Sawolol richt zich op R & D, ontwerp, productie- en oplossingverlening van elektronische producten van consumenten. Het bedrijf heeft een Senior R & D-team, zeer geautomatiseerde productie-basis- en volwassen supply chain-systeem, en kan een volledig assortiment TWS Wireless Oorbuds ODM / OEM-services voor merken bieden. Neem voor meer productinformatie en zakelijke vragen contact op met het speciale e-mailadres voor Sawolol Business: info@sawolol.com Dank u voor uw aandacht!