Huis » Nieuws uit de sector  » Welke zijn de kwaliteiten van de Mini Bluetooth-luidspreker?

Welke zijn de kwaliteiten van de Mini Bluetooth-luidspreker?

16keer   2021-07-05

Er zijn veel manieren om te interpreteren wat je zou kunnen bedoelen met "goed", sommige mensen zeiden dat Mini Bluetooth-spreker een goede spreker is, sommige mensen zeiden dat draadloze Bluetooth-luidspreker een goede spreker is, sommige mensen zeiden dat Monster Waterproof-luidspreker een goede spreker is, sommige mensen, sommige mensen zei Mini Bluetooth-luidsprekers zijn goede sprekers, sommige mensen zeiden Top Tech Audio Bluetooth-spreker is een goede spreker, zelfs sommige mensen denken dat goedkope Bluetooth-luidsprekers een goede spreker is, verschillende mensen hebben verschillende vereiste, dus ze hebben hun eigen standaard in hun hoofd. "Goed" dus gebruik het als een generiek, hier zijn kwaliteiten (niet noodzakelijk in een bepaalde volgorde) die een luidspreker "goed" maken.
Minimale (zeer lage) vervorming
Brede frice-reactie
Brede dispersie
Uitstekende beeldvorming
Fase uitlijning
Minimal rinkelen en in de buurt van Instant Bederf

mini bluetooth speaker

Er zijn waarschijnlijk nog een paar die nu niet in de zin komen. Maar over het algemeen zijn die kwaliteiten waarvoor men zoekt of luistert in een supergeluidsprekers om het te beoordelen "s kwaliteiten. Niet al deze kwaliteiten zijn onmiddellijk hoorbaar, en sommige zijn bijna onmogelijk om echt te horen, maar deze beïnvloeden allemaal de finale Mini Bluetooth-luidspreker klinkt op de een of andere manier.


De bovengenoemde kwaliteiten, in combinatie beïnvloeden het geluid van de luidspreker. Dus waar we naar luisteren, is de algehele duidelijkheid van het geluid, het frequentiebereik en de nauwkeurigheid van het timbre van instrumenten.
Wat nog belangrijker is, de kamer en de locatie van de Mini Bluetooth-luidsprekers in relatie tot de luisteraar hebben nog meer invloed op het geluid.
Je kunt een aantal van de Mini Bluetooth-luidsprekers maken die verschrikkelijk klinken, en sommige niet zo mini-bluetooth-luidsprekers klinken geweldig, allemaal door arme of juiste plaatsing, in een slechte of goede klankzaal, met de luisteraar in een goede of slechte positie ten opzichte van de luidsprekers.
Het is dus niet alleen het geluid van de luidsprekers, maar het hele systeem, kamer, positie en luisteraar dat een compleet systeem kan maken dat geweldig of vreselijk is.


Voor de sprekers zelf zal een goede klinkende set heel duidelijk klinken, doorgaans zoveel van het hoorbare bereik dat ze kunnen produceren, en een gevoel van realisme naar de instrumenten kunnen brengen die de muziek spelen. Sterk aanbevelen deze mini Bluetooth-luidsprekers, het is allemaal om de muziek! Geniet ervan!

Er zijn waarschijnlijk nog een paar die nu niet in de zin komen. Maar over het algemeen zijn die kwaliteiten waarvoor men zoekt of luistert in een supergeluidsprekers om de kwaliteiten te beoordelen. Niet al deze kwaliteiten zijn onmiddellijk hoorbaar en sommige zijn bijna onmogelijk om te horen, maar deze hebben allemaal invloed op de uiteindelijke luidspreker klinkt op de een of andere manier.


De bovengenoemde kwaliteiten, in combinatie beïnvloeden het geluid van de luidspreker. Dus waar we naar luisteren, is de algehele duidelijkheid van het geluid, het frequentiebereik en de nauwkeurigheid van het timbre van instrumenten.


Wat nog belangrijker is, de kamer en de locatie van de luidsprekers in relatie tot de luisteraar beïnvloeden het geluid nog meer. Je kunt een aantal van de beste klinkende Bluetooth-luidspreker klinken, en sommige niet zo goede sprekers klinken geweldig, allemaal met een slechte of goede plaatsing , in een slechte of goede klankkamer, met de luisteraar in een goede of slechte positie ten opzichte van de luidsprekers.
Het is dus niet alleen het geluid van de luidsprekers, maar het hele systeem, kamer, positie en luisteraar dat een compleet systeem kan maken dat geweldig of vreselijk is.

Wireless bluetooth speaker

Voor de sprekers zelf zal een goede klinkende set heel duidelijk klinken, doorgaans zoveel van het hoorbare bereik dat ze kunnen produceren, en een gevoel van realisme naar de instrumenten kunnen brengen die de muziek spelen. Sterk aanbevelen deze mini Bluetooth-luidspreker, het gaat allemaal om de muziek! Genieten!