Huis » Nieuws uit de sector  » Wat is het verschil tussen TWS Wireless Oortelefoon en Bluetooth Wireless Oortelefoon?

Wat is het verschil tussen TWS Wireless Oortelefoon en Bluetooth Wireless Oortelefoon?

11keer   2021-07-15

Dit is een speciale periode waarin iedereen kan uitgaan. Wanneer een gezin van een zeldzame reünie-tijd geniet, willen ze ook persoonlijke vrije tijd hebben? Wil je tv kijken en spelletjes spelen zonder te worden gestoord? Een nuttig en handig twsc draadloze oortelefoon zal je zeker helpen! De Bluetooth draadloze oortelefoon in het algemeen is iedereen bekend. In vergelijking met bedrade oortelefoons snijdt het gewoon de lange lijn af die de telefoon aansluit.

Wat is het verschil tussen TWS Wireless Oortelefoon en Bluetooth Wireless Oortelefoon?

bluetooth wireless earphone

Het verschil in uiterlijk.
Dit is duidelijk. De TWS-draadloze oortelefoon is over het algemeen een combinatie van een oplaadbox en twee afzonderlijke oortelefoons. De oortelefoons kunnen alleen worden gebruikt. En de algemene Bluetooth draadloze oortelefoon, of het nu gaat om een ​​gewone draadgestuurde, aan de nek gemonteerd of oor gemonteerd, kan t aan de aansluiting van de draad ontsnappen. Zelfs als het alleen wordt gebruikt, is de andere oortelefoon er nog steeds.


Het gebruiksverschil.
Wat betreft het gebruik is de aparte TWS-draadloze oortelefoon absoluut handiger. Zolang de TWS-draadloze oortelefoon voor de eerste keer is gekoppeld, wordt het in principe automatisch aangesloten wanneer deze wordt uitgehaald. Het hoeft niet in en uit te zetten als een gewone draadgestuurde Bluetooth draadloze oortelefoon. Daarom geeft het mensen het gevoel dat verbonden, veel sneller!
Bovendien heeft TWS draadloze oortelefoon een ander voordeel, dat wil zeggen, er is een speciale opbergdoos, die ook kan worden opgeladen, wat niet alleen een langere levensduur van de batterij heeft, is handiger om op te bergen, en is duurzamer. Wat betreft de voordelen van de algemene draad-gecontroleerde Bluetooth-draadloze oortelefoon, denk ik persoonlijk dat het waarschijnlijk alleen over is, het is niet gemakkelijk om te vallen of te verliezen.


Na het lezen van deze introducties, heeft u de voorkeur aan TWS Wireless Oortelefoon of Bluetooth Wireless Oortelefoon?

tws wireless earphone