Huis » Nieuws uit de sector  » Wat is het verschil tussen de effecten van Big Bluetooth-luidsprekers en mini-dansende luidsprekers?

Wat is het verschil tussen de effecten van Big Bluetooth-luidsprekers en mini-dansende luidsprekers?

14keer   2021-07-02

Het meest fundamenteel ding van grote Bluetooth-luidsprekers en mini-dansende sprekers is het verschil in volume.

De tweede is dat de audioserantwoord anders is. Over het algemeen is de responswaarde van Big Bluetooth-luidsprekers tussen 50Hz ~ 20000Hz en de frequentierespons van mini-dansende luidsprekers is tussen 20 ~ 26000Hz. Daarom moet het effect van mini-dansensprekers delicaat zijn. Sommige goede sprekers kunnen zelfs het beter zijn om de inhalatie van de zanger in de muziek duidelijk te horen. Voor dergelijke details is het beter om een ​​mini-dansende spreker te gebruiken.

mini dancing speaker

Maar tegelijkertijd hebben sommige muziekmixen een druklimiet ingesteld om normaal te kunnen spelen op een spreker. Vooral de zware bas, omdat de woofer van de mini-dansende spreker te klein is, het was onmogelijk om de echte zware bas te herstellen. Hoewel de gecomprimeerde muziek niet verschijnt op de mini-dansende luidspreker, zal het ons laten voelen dat het basdeel te dun is. En wanneer het volume van Big Bluetooth-luidsprekers wordt op een bepaald niveau ingeschakeld, de zuivere bas wordt gerestaureerd als gevolg van de grote kast en de grote diameter van de bass-eenheid.

Om dit soort probleem te voorkomen, hoewel het volume van de zogenaamde "subwoofer" die op de computer wordt gebruikt, kan niet worden vergeleken met het echte professionele fase-audio, is het vrij goed gerestaureerd in termen van hoge en lage frequenties.

big bluetooth speaker