Huis » Nieuws uit de sector  » TWS Bluetooth-oortelefoons maken ons leven handig

TWS Bluetooth-oortelefoons maken ons leven handig

12keer   2021-07-09

Laat me eerst een product introductie geven .

True Wireless Stereo (TWS Bluetooth-oortelefoon AEP-0231), Real Geen draadontwerp, individueel links- en rechter kanaal, HIFI-geluid, zowel de linker- als de rechter oorknop zijn Bluetooth ingeschakeld, kan afzonderlijk worden gebruikt, of gebruikt als één paar.

In totaal heeft TWS Bluetooth-oortelefoons klein formaat en gemakkelijk om handig te zijn.

Twee: gebruik stappen en speciale instructie
1. Wanneer u de oplaadvakschakelaar (blauw licht bevindt) TWS Bluetooth-oortelefoons
2. Open de bovenklep van de oplaadvak en haal de oortelefoons (BELANGRIJKS OPMERKING: Schakel de oplaadvakschakelaar in voordat u het oplaadvak opent, dat is het premisse van de headset die automatisch wordt ingeschakeld)
3.TWS Bluetooth-oortelefoons paar met andere apparaten: Open de telefoon of andere Apparaat Bluetooth-instellingen, zoek naar de Bluetooth-naam, klik om verbinding te maken met Bluetooth)
4. De headset wordt in het laadvak geplaatst om de oplaadmodus in te voeren en de headset wordt automatisch uitgeschakeld.
5. Draadloze oortelefoons kunnen afzonderlijk en afzonderlijk worden aangesloten op andere Bluetooth-apparaten, het is zo eenvoudig te gebruiken door TWS Bluetooth-oortelefoons
6.TWS Bluetooth-oortelefoon Draadloze headset wordt automatisch uitgeschakeld als deze 5 minuten niet op het Bluetooth-apparaat is aangesloten.

TWS Bluetooth earphone

Drie: Hoofdtelefoonaanraking functie Beschrijving
1. De hele machine heeft spraakprompts.
De oortelefoons hebben geluiden voor de linker en rechter oren van het twee-kanaalsgesprek
2. Headphone Music Speeld Time is ongeveer 2-3 uur, spreektijd is ongeveer 4 uur en de standby-tijd is ongeveer 6 uur.
3.Lijst aan de muziek, de oren voor het aanraken van drie keer om het volgende nummer af te spelen, raak de trokkorting op "kloppen" om volume toe te voegen, wanneer toegevoegd aan de Algemene Vergadering HEEFT NEDERLANDS HINT.
4. Beef jaar drie keer op voor een laatste nummer, raak de twee kort op "kloppen" om het volume tot geen geluid te verminderen.
5.Long druk gedurende 3 seconden, word wakker de functie.
6.Long druk gedurende 5 seconden, het wordt uitgeschakeld.


Deze TWS Bluetooth-oortelefoons kunnen in vele gelegenheden worden gebruikt als het volledig is opgeladen, zoals wanneer we sporten, wanneer we in een vergadering zijn, wanneer we reizen, kunnen we deze oortelefoon in deze gelegenheden gebruiken om onze handen te bevrijden en lawaaierig te bevrijden en tegelijkertijd.

TWS Bluetooth earphone