Huis » Nieuws uit de sector  » Twee beste waterdichte luidsprekers aanbevolen

Twee beste waterdichte luidsprekers aanbevolen

16keer   2021-07-27

Als je een Bluetooth-speaker koopt, is het logisch om een ​​waterdichte bluetooth-speaker te kopen. De volgende zijn de beste waterdichte Bluetooth-luidsprekers op de markt. Ongeacht uw budget, er staat een waterdichte Bluetooth-luidspreker op deze lijst die u kunt gebruiken.

 

1.NSP-0202 | De beste waterdichte bluetooth-luidspreker in het middenbereik

Voordelen: 360° geluid

Uitstekende geluidskwaliteit en volume

IP66 waterdicht

zuinig

 

Het krachtige basgeluidseffect kan 5-6 uur continu worden afgespeeld en heeft de titel van de beste waterdichte Bluetooth-luidspreker gewonnen . Dit is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een waterdichte Bluetooth-luidspreker  met krachtige bas en een lange batterijduur.

waterdichte Bluetooth-luidspreker
 

 

2.NSP-0227 | Beste waterdichte bluetooth-luidspreker met verlichting with

Voordelen: TWS-functie

Meerkleurige verlichting

Uitstekende geluidskwaliteit en design

 

Het is een van de beste waterdichte Bluetooth-luidsprekers  die momenteel op de markt zijn. De waterdichte niveau bereikt IPX6, wat betekent dat ik t kan 2-3 minuten duren en weerstaan tot 3 meter water Niet alleen heeft de waterdichte Bluetooth Speaker  zijn voorzien van LED-verlichting en TWS functies, kan het ook in de grond worden aangesloten, zodat u don u hoeft zich geen zorgen te maken over waar u het moet neerzetten als u gaat picknicken.

 

De uitstekende geluidskwaliteit en het coole ontwerp van de waterdichte Bluetooth-luidspreker  zullen je vrienden zeker jaloers maken. Het volume en de geluidskwaliteit zijn goed voor luidsprekers van dit formaat. Kom shoppen!


Beste waterdichte bluetooth-luidspreker met verlichting with