Huis » Nieuws uit de sector  » Smart Bluetooth-zonnebril: het is een artefact van het luisteren naar liedjes, en het is ook een modieus product!

Smart Bluetooth-zonnebril: het is een artefact van het luisteren naar liedjes, en het is ook een modieus product!

11keer   2021-07-14

Zonnebril hoofdtelefoons zijn een must voor veel mensen om uit te gaan voor vrije tijd. Tegenwoordig heeft Sawolol, een bekende fabrikant die goed is in het veranderen van levensstijlen met audio-technologie, een zonnebril en een hoofdtelefoons met een nieuwe Smart Bluetooth-zonnebril, wat de last op de oren vermindert.

De kernfuncties van beide s Unglasses en luidsprekers zijn er een om de zon en de andere te blokkeren om het geluid te verzenden. Deze Smart Bluetooth-zonnebril combineert creatief deze twee functies, niet een eenvoudig stuk hardware, maar een slimme toepassing van draadloze audioverbindingstechnologie tot zonnebril. In het geval van het leveren van duidelijke en nauwkeurige geluidseffecten, gebruikt Smart Bluetooth-zonnebril een open geluidsoverdrachtsmethode, dat wil zeggen, u kunt het geluid effectief luisteren zonder uw oren te verstoppen. Het voordeel van dit ontwerp is dat het de tekortkomingen van traditionele hoofdtelefoon vermijdt die het geluid van buitenaf niet kan horen bij het luisteren naar muziek, en het luisteren naar muziek kan luisteren en de wereld tegelijkertijd waarnemen.

Het is bekend dat sprekers moeten worden gebruikt voor de geluidsproductie. Het sprekerdeel van deze Smart Bluetooth-zonnebril bevindt zich op de spiegelvoet, die zeer verborgen is. Wanneer de stroom is ingeschakeld en de glazen worden gedragen, worden ook de oortelefoons gedragen. Bij het afspelen van muziek heeft het geluid van de luidsprekers een sterke richtlijn. Dat is, wandelen op de straat die Smart Bluetooth-zonnebril draagt, alleen jij kunt de muziek omringen rond je oren, en mensen om je heen zullen nauwelijks geluid horen. Dit zorgt voor de privacy van muziek en oproepen, en tegelijkertijd kan de omgeving altijd voelen, twee vogels met één steen doden.

Deze Smart Bluetooth-zonnebril houdt een miniatuurmicrofoon en multifunctionele knop in op de juiste tempel van de Smart Bluetooth-zonnebril, die worden gebruikt voor het aanpassen, Bluetooth-overeenkomende, pauzeren / afspelen, gesprekken beantwoorden / ophangen en spraak assistent-functies die handig en snel zijn. Als u de luidspreker wilt uitschakelen, draait u de bril dan ongeveer 2 seconden ondersteboven, die in overeenstemming is met het dagelijks gebruik van zonnebril.

china Smart bluetooth sunglasses  manufacture

Goed klinkend en mooi, het is altijd de ontwerpstijl van Sawolol Audio-producten geweest. Daarom is Sawololsmart Bluetooth-zonnebril niet alleen een artefact van het luisteren naar liedjes, maar ook een modieus en populair product. Het maakt gebruik van een klassieke vakvorm en grote lenzen. De rechthoekige lijn is geschikt voor de meeste Aziatische gezichten. Het komt overeen met een neutraal en knappe puur zwart. Het kan worden gedragen door zowel jongens als meisjes. Het is helemaal niet kieskeurig. Integendeel, het is meer uit de straat. Minuut.

Smart Bluetooth-zonnebrillenzen zijn gelijkmatig gekleurd. Volgens verschillende aankleden voorkeuren en styling-stijlen zijn er twee opties voor spiegelzilver en verloopblauw. Het lensmateriaal is ook voortreffelijk, kan bestand zijn tegen UVA / UVB-straling, en is niet gemakkelijk te krassen of chip. Het frame is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam nylon materiaal, dat niet alleen krasbestendig is, maar ook zeer huidvriendelijk en comfortabel. Er is geen druk op de brug van de neus wanneer dagelijks wordt gedragen.

De opkomst van Smart Bluetooth-zonnebril vereenvoudigt de combinatie van zonnebril en oortelefoons. Het dragen van een zonnebril zet ook oortelefoons. Het is een expert in de zon, een artefact van het luisteren naar muziek en een modieus product voor buitenreising!

china Smart bluetooth sunglasses  manufacture